07/11/2019 07/11/2019 Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής, Δημοσιογράφος -Θεολόγος Στο Συνοδικό Μέγαρο βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα οι νέοι Μητροπολίτες Φθιώτιδος, Λήμνου και Καλαβρύτων. Στη συνέχεια , συνοδεία του Αρχιγραμματέως Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, αναχώρησαν για το Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να δώσουν τις διαβεβαιώσεις τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Στο προεδρικό Μέγαρο θα παρουσιάσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ....
07 Νοεμβρίου, 2019 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2019 - 12:43

Καθοδόν για το Προεδρικό Μέγαρο οι νέοι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Καθοδόν για το Προεδρικό Μέγαρο οι νέοι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής, Δημοσιογράφος -Θεολόγος

Στο Συνοδικό Μέγαρο βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα οι νέοι Μητροπολίτες Φθιώτιδος, Λήμνου και Καλαβρύτων. Στη συνέχεια , συνοδεία του Αρχιγραμματέως Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου, αναχώρησαν για το Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να δώσουν τις διαβεβαιώσεις τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στο προεδρικό Μέγαρο θα παρουσιάσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το νέο αίμα της Ιεραρχίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων