21/03/2023 21/03/2023 Μπαράζ επισκέψεων σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από 10-20 Μαρτίου 2023 και παρέδωσε το μάθημα του επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι επισκέψεις έγιναν στο 20ο, στο 52ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών και στο 6ο ΓΕΛ...
21 Μαρτίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2023 - 16:00

ΚΕ.Σ.Ο.: Συνεχίζονται τα μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού σε σχολεία

Διαδώστε:
ΚΕ.Σ.Ο.: Συνεχίζονται τα μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού σε σχολεία

Μπαράζ επισκέψεων σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από 10-20 Μαρτίου 2023 και παρέδωσε το μάθημα του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι επισκέψεις έγιναν στο 20ο, στο 52ο Γενικό Λύκειο Αθηνών, στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών και στο 6ο ΓΕΛ Αθήνας στη περιοχή του Μετς.

Τη διαδραστική διδασκαλία έκανε η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια-συνεργάτης του ΚΕ.Σ.Ο. Ειρήνη Ανδριώτη με συμπαραστάτη της τον κ. Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη υπεύθυνο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες εργασίας ανάλογα με τις επιλογές και τις δεξιότητες τους και έλαβαν απαντήσεις σε απορίες, γύρω από τις επιλογές των επαγγελμάτων του μέλλοντος.

Η Γενική Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο. Μαίρη Πίνη μετέφερε στα παιδιά τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, που τόσο πολύ αγαπά τα παιδιά ως πρώην εκπαιδευτικός, καθώς και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο. και Γενικού Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου.

Στα παιδιά εξηγήθηκε τι προσφέρει το ΚΕ.Σ.Ο. στην οικογένεια και σε μεμονωμένα άτομα. Επίσης ενημερώθηκαν οι μαθητές-ριες, που θα ήθελαν να αποκτήσουν την πιστοποίηση επί των Η/Υ (ΕCDL), ότι μπορούν να την αποκτήσουν μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕ.Σ.Ο. και των φορέων που συνεργάζεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων