19/03/2021 19/03/2021 Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών έψαλλε την Α’ Στάση των Χαιρετισμών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η Ακολουθία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Μακαριώτατος θα προεξάρχει στην καθιερωμένη Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό. Εξαιτίας...
19 Μαρτίου, 2021 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 21:18

Κεκλεισμένων των θυρών οι Α’ Χαιρετισμοί στη Μητρόπολη

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών οι Α’ Χαιρετισμοί στη Μητρόπολη

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών έψαλλε την Α’ Στάση των Χαιρετισμών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η Ακολουθία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Μακαριώτατος θα προεξάρχει στην καθιερωμένη Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό. Εξαιτίας των υφιστάμενων υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας θα συλλειτουργήσουν μόνον δύο Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Μητροπολίτες: ο Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και ο Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένηςκαι Βάρης κ. Αντώνιος, καθώς και δύο ιερείς και διάκονοι.

 

 

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων