07/04/2021 07/04/2021 Αρωγός και συμπαραστάτης υπήρξε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΚΕΣΟ για συνανθρώπους μας και στον τομέα της Υγείας, παρά το αυστηρό LockDown, του Α΄ τριμήνου του 2021 και την ασφυξία στα Νοσοκομεία λόγο του Covid-19. Ήδη μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιηθεί ένα δωρεάν χειρουργείο στον σπλήνα σε μέλος ωφελούμενης οικογενείας...
07 Απριλίου, 2021 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 9:01

ΚΕΣΟ: Αντιμετώπιση θεμάτων Υγείας κατά το Α’ Τρίμηνο

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ: Αντιμετώπιση θεμάτων Υγείας κατά το Α’ Τρίμηνο

Αρωγός και συμπαραστάτης υπήρξε το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΚΕΣΟ για συνανθρώπους μας και στον τομέα της Υγείας, παρά το αυστηρό LockDown, του Α΄ τριμήνου του 2021 και την ασφυξία στα Νοσοκομεία λόγο του Covid-19. Ήδη μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιηθεί ένα δωρεάν χειρουργείο στον σπλήνα σε μέλος ωφελούμενης οικογενείας στο «ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς» από τον Διευθυντή της Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργο Ζωγράφο.

Ένα γυναικολογικό περιστατικό έχει ήδη παραπεμφθεί στην Γ΄ Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αττικό” και θα χειρουργηθεί μόλις οι συνθήκες από το Covid-19 το επιτρέψουν από τον Αν. καθηγητή της Γ΄ Μαιευτικής Κλινικής κ. Νικόλαο Βραχνή.

Δυο περιστατικά παραπέμφθηκαν από το ΚΕΣΟ στο πλαίσιο των Γυναικολογικών Εξετάσεων Προγεννητικού Ελέγχου στα Μαιευτήρια “Μητέρα” & “ΙΑΣΩ”, όπου εκτελέστηκαν Δωρεάν δαπανηρές Γυναικολογικές εξετάσεις και υπέρηχοι. Πέντε περιστατικά παραπέμφθηκαν για Γυναικολογικές και ενδοκρινολογικές εξετάσεις στο “Ευγενίδειο Θεραπευτήριο” του Πανεπιστημίου Αθηνών και μια παραπομπή έγινε Γ.Ν. Μαιευτήριο Αθηνών “Έλενα Βενιζέλου” με την ευγενική διαμεσολάβηση της Διοικητού του Νοσοκομείου κας Εύας Κοντοσταθάκου, αγαπητής φίλης του ΚΕΣΟ, από την εποχή που διατελούσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Αθηναίων. Επίσης μια παραπομπή πραγματοποιήθηκε στο “Σταθμό Προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου (ΣΠΜΠ και Ε)” στη Λ. Αλεξάνδρας για εμβολιαστική κάλυψη Παιδιού.

Επιπρόσθετα ένα περιστατικό εκ των ωφελουμένων οικογενειών του ΚΕΣΟ παραπέμφθηκε σε εθελοντή Οδοντίατρο.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας που διατηρεί με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της ΙΑΑ, παρέπεμψε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του, ωφελούμενη προκειμένου να της δοθούν αναλώσιμα και γάζες, τα οποία δεν καλύπτει το ΙΚΑ για τις αλλαγές, στον τραυματία σύζυγος της, μετά από πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα, που του συνέβη εν ώρα εργασίας. Τέλος με την ευγενική διαμεσολάβηση της Κοινωνική Υπηρεσίας του ΓΦΤ απέστειλε μέσω του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου των Οπλών και του Νοσοκομείου «Αγ. Όλγα» μια φιάλη αίματος στο νοσοκομείο Θριάσιο για νεαρό θύμα του Covid-19 στο οποίο ιός έχει πειράξει τα ζωτικά όργανα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων