09/02/2023 09/02/2023 Μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού, τις μεθόδους του επιχειρείν αλλά και της επιλογής επαγγέλματος, διδάχθηκαν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου του 42ου Γενικού Λυκείου Αθηνών. Το μάθημα έκανε η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ειρήνη Ανδριώτη και ο Κωνσταντίνος Σαλεβουράκη, οι οποίοι αποτελούσαν την αντιπροσωπεία του ΚΕΣΟ που βρέθηκε 42ο ΓΕΛ Αθηνών στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, που εκπονεί ο...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 20:19

ΚΕΣΟ-Δ. Αθηναίων: Μάθημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 42ο Λύκειο Αθηνών

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ-Δ. Αθηναίων: Μάθημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 42ο Λύκειο Αθηνών

Μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού, τις μεθόδους του επιχειρείν αλλά και της επιλογής επαγγέλματος, διδάχθηκαν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου του 42ου Γενικού Λυκείου Αθηνών.

Το μάθημα έκανε η πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ειρήνη Ανδριώτη και ο Κωνσταντίνος Σαλεβουράκη, οι οποίοι αποτελούσαν την αντιπροσωπεία του ΚΕΣΟ που βρέθηκε 42ο ΓΕΛ Αθηνών στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, που εκπονεί ο φορέας, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου, την επομένη της λειτουργίας των σχολείων λόγω κακοκαιρίας, η αντιπροσωπεία του ΚΕΣΟ πέρασε την πύλη του 42ου Γενικού Λυκείου Αθηνών, που συστεγάζεται με το 4ο ΓΕΛ Αθηνών σε ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που κατασκευάστηκε το 2019.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μοιράστηκαν σε δύο τμήματα. Το ένα αποτελούσαν η Α΄ & Β΄ Λυκείου και το άλλο συνέθεταν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε εργασιακές ομάδες – επαγγελμάτων και κατέγραψαν τα σημεία σύγκλησης, καθώς και τα κοινά χαρακτηριστικά κάθε ομάδας.

Λίγο πριν τη λήξη κάθε τμήματος η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΣΟ Κα Μαίρη Πίνη μετέφερε στα παιδιά τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και του Αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕΣΟ Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου.

Όταν τελείωσε το εγχείρημα, τα παιδιά ζήτησαν η δράση να επαναληφθεί. Ανάλογα ήταν και τα σχόλια των διδασκόντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων