21/01/2023 21/01/2023 Εκατόν πενήντα περίπου μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, διδάχθηκαν την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, της διαφορετικότητας, αλλά και τρόπους ενδυνάμωσης, από Ολυμπιονίκες, πρεσβευτές της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης Ελληνικής Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: Δημήτρης...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 17:54

ΚΕΣΟ: Δράση με Ολυμπιονίκες για σχολικό εκφοβισμό σε σχολείο των Άνω Λιοσίων

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ: Δράση με Ολυμπιονίκες για σχολικό εκφοβισμό σε σχολείο των Άνω Λιοσίων

Εκατόν πενήντα περίπου μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, διδάχθηκαν την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, της διαφορετικότητας, αλλά και τρόπους ενδυνάμωσης, από Ολυμπιονίκες, πρεσβευτές της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης Ελληνικής Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι: Δημήτρης Μιτελούδης (Πόλο, δυο φορές Ολυμπιονίκης Αθήνα & Πεκίνο), Δημήτρης Καφάτος (Χάντμπολ –χειροσφαίριση σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων σε όλες τις Εθνικές ομάδες χάντμπολ, νικητής των Ολυμπιακών της Αθήνας, καθώς και Ευρωπαϊκών Αγώνων και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων σε Ελβετία, Ισπανία, Ισραήλ, Τυνησία, Τουρκία, κ.αλ.) και η Isaiah Kioiloglou εκπαιδεύτρια της Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Στη δράση πρωτοστάτησαν, η Διευθύντρια του ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μαίρη Πίνη, η  υποδιευθύντρια του International Olympic Truce Centre και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΝΔ κα Ντόρα Πάλλη και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων κα Σοφία Παππού με την συμπαράσταση του Συλλόγου των Διδασκόντων.
Οι Ολυμπιονίκες μοιράστηκαν εμπειρίες από την συμμετοχή στους Αγώνες, καθώς και μυστικά της επιτυχίας τους.
Με το πέρας των μαθημάτων, η κα Σοφία Παππού, παρέδωσε στους Ολυμπιονίκες το δώρο, που κατασκεύασαν τα παιδιά και ευχαρίστησε όλους, όσους μερίμνησαν για τη δράση.
Οι Ολυμπιονίκες, υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν στο σχολείο σύντομα!
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων