19/12/2019 19/12/2019 Μια ακόμα Χριστουγεννιάτικη Διανομή του ΚΕΣΟ ήρθε σε πέρας  την Τρίτη 17/12 σε μια πολύ δύσκολη ημέρα,  όταν  οι στάσεις εργασίας του ΜΕΤΡΟ,  δημιούργησε στους δρόμους απίστευτες καθυστερήσεις και το κυκλοφοριακό δεινοπαθούσε.   Παρ όλα αυτά, από πολύ νωρίς το πρωί, οι ωφελούμενοι του ΚΕΣΟ της ΙΑΑ, έπιασε σειρά για την πολυπόθητη  επισιτιστική βοήθεια, η   οποία με συνέπεια δίνεται μόνο από τους...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 10:16

ΚΕΣΟ: Η έγνοια για τον συνάνθρωπο, οι χορηγοί και τα χαμόγελα

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ: Η έγνοια για τον συνάνθρωπο, οι χορηγοί και τα χαμόγελα

Μια ακόμα Χριστουγεννιάτικη Διανομή του ΚΕΣΟ ήρθε σε πέρας  την Τρίτη 17/12 σε μια πολύ δύσκολη ημέρα,  όταν  οι στάσεις εργασίας του ΜΕΤΡΟ,  δημιούργησε στους δρόμους απίστευτες καθυστερήσεις και το κυκλοφοριακό δεινοπαθούσε.  

Παρ όλα αυτά, από πολύ νωρίς το πρωί, οι ωφελούμενοι του ΚΕΣΟ της ΙΑΑ, έπιασε σειρά για την πολυπόθητη  επισιτιστική βοήθεια, η   οποία με συνέπεια δίνεται μόνο από τους φορείς της Εκκλησίας  και όχι  της Πολιτείας & του Δήμου.

Έτσι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ από χθες(16/12)  η Διεύθυνση, οι διαχειριστές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η Κοινωνική Υπηρεσία ήταν όλοι επί ποδός, ενώ στα Κεντρικά γραφεία η γραμματέας κα Μαρία Νικολάου  συντόνιζε την έλευση της βοηθείας μέσω των χορηγών από το γραφείο. Στη Χριστουγεννιάτικη διανομή του ΚΕΣΟ ωφελήθηκαν περισσότερες από 650 οικογένειες από  τα 1576νοικοκυριά, που είναι καταγεγραμμένα στο ΚΕΣΟ. Όλοι οι ωφελούμενοι έλαβαν από δυο τσάντες.

Η μια περιελάμβανε καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής και η άλλη τσάντα περιελάμβανε τα απαραίτητα βασικά είδη διατροφής όπως: φρέσκο ψωμί & αρτοσκευάσματα, αυγά, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, αλεύρι αρτοσκευάσματα, πολτό ντομάτας, αναψυκτικά, κουραμπιέδες και μελομακάρονα καθώς κρουασάν και σοκολάτες για τα παιδιά. Ακόμα δόθηκαν βρεφικές πάνες και βρεφικό βιολογικό γάλα της Frezyderm.

Μεγάλη χορηγός υπήρξε για δέκατη συνεχή χρονιά, η  κα Όλγα Λαϊνοπούλου. Οι υπόλοιποι χορηγοί ήταν: η Εταιρεία Henkel AE και το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης. η “Ευρωπτηνοτροφική Τσαούση” Α. Ε., τα Πτηνοτροφεία Μεγάρων Ν. Βαζαίος, η Frezyderm για το βρεφικό βιολογικό γάλα σε σκόνη, η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α. Ε., η Τράπεζα Τροφίμων και Φούρνοι “Υιοί Σωτ. Πέππα”. Στην διανομή παραβρέθηκε και βοήθησε για μια ακόμα φορά ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος, που έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ, καθώς και η γγ του ΔΣ του ΚΕΣΟ κα Μαρία Τάταρη. Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μαίρη Πίνη  δήλωσε  ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα δεδομένου ότι όλα τα πράγματα προσφέρθηκαν  από τους χορηγούς σε καιρού δύσκολους, ώστε το ΚΕΣΟ, να μπορέσει να σταθεί με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις οικογένειες, που έχουν πρόβλημα, χωρίς να δαπανήσει ούτε ένα Ευρώ για την αγορά τους.

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε τα στελέχη  και τους εθελοντές  του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ευχήθηκε  Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους. Επίσης δήλωσε ευχαριστημένη για την θερμή ανταπόκριση που έτυχε η ίδια, τα στελέχη της κοινωνικής Υπηρεσίας και οι  εθελοντές και οι εθελόντριες του ΚΕΣΟ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων