22/04/2019 22/04/2019 Τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης ενόψει του Πάσχα διένειμε  σε 550 οικογένειες το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο ανακαινισμένο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205. Από νωρίς το πρωί η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, με τα μέλη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΚΕΣΟ τους εθελοντές και τις εθελόντριες συγκεντρώθηκαν...
22 Απριλίου, 2019 - 12:34

ΚΕΣΟ: Πασχαλινή Στήριξη σε 550 οικογένειες

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ: Πασχαλινή Στήριξη σε 550 οικογένειες

Τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης ενόψει του Πάσχα διένειμε  σε 550 οικογένειες το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο ανακαινισμένο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205.

Από νωρίς το πρωί η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, με τα μέλη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του ΚΕΣΟ τους εθελοντές και τις εθελόντριες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διανείμουν τα αγαθά στον κόσμο.

Διανεμήθηκαν είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα όπως φρέσκο ψωμί, ψωμί του τοστ, φρέσκα αλλά και βρασμένα κόκκινα αυγά, παγωτά και σοκολάτες. Ήταν μια κίνηση αρωγής προς τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, αλλά και μια κίνηση αγάπης για τις ημέρες του Πάσχα.

Μόνο η τσάντα με τα καθαριστικά στοίχιζε 50 ευρώ, ενώ οι ποσότητες ήταν διπλές ή τριπλές σε ορισμένα είδη. Στην διανομή παραβρέθηκε και βοήθησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Βλάχος, που έχει διατελέσει και μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ, από τα γραφεία των Κεντρικών Υπηρεσιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τίμησε με την παρουσία του ο Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών κ. Ηλίας Κουρεντής, ενώ παραβρέθηκε και η εθελόντρια του ΚΕΣΟ, πάντα συμμετέχουσα στις δράσεις μας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πεντέλης -Μελισσίων Αγγελική Κανακάρη. Η παρούσα διανομή ήρθε σε πέρας όχι μόνο με τις δυνάμεις του ΚΕΣΟ, αλλά και των πολύτιμων χορηγών, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αυτοί είναι: Henkel Hellaw AE& τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε., η Ευρωκτηνοτροφική Κορίνθου Τσαούσης, οι Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις intervazΑ.Ε., οι “Φούρνοι Αφοί Σωτ. Πέππα”, η «Παπαδόπουλος Κων/νος – Σοφία Tσιολακίδου OE “ΔIΔYMOI”», η “Boutigue Bakery” και η ΜΚΟ “Τράπεζα Τροφίμων”. Σε κάθε δράση μας, υπάρχουν οι μάχιμοι συνεργάτες, που είναι ορατοί αλλά και εκείνοι, που εργάζονται σιωπηρά στα μετόπισθεν στην πρώτη γραμμή και στα γραφεία του ΚΕΣΟ. Ως Διευθύντρια ευχαριστώ πολύ, την γραμματέα μου κα Μαρία Νικολάου – Καραποστόλη, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κυρίες Πόπη Ζούλια & Λένα Παγώνη, τον Επιστάτη του και τον Επιμελητή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ κ. Νικόλαο Σοφιανίδη & κ. Κων/νο Σαλεβουράκη, τους εθελοντές Λευτέρη Σαλεβουράκη & κ. Στέλιο Ζούλια και τις εθελόντριες Νατάσα Βητοπούλου & Αγγελική Κανακάρη, καθώς και όσους πιστεύουν και αναγνωρίζουν το έργο μας. Συγχαρητήρια μηνύματα ενθάρρυνσης για το έργο μας έστειλαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών & Πρωτοσύγκελος της ΙΑΑ κ. Συμεών, αλλά και ο Αν. Πρόεδρος του ΚΕΣΟ & Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων