14/01/2020 14/01/2020 Το κεντρικό συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής στην οδό Σοφοκλέους, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη. Τον Αρχιεπίσκοπο και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο νέος υπεύθυνος της δομής Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος Δοντάς, ο οποίος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσε για την πορεία...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 17:09

Κοντά στους δοκιμαζόμενους ανθρώπους ο Αρχιεπίσκοπος

Διαδώστε:
Κοντά στους δοκιμαζόμενους ανθρώπους ο Αρχιεπίσκοπος

Το κεντρικό συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής στην οδό Σοφοκλέους, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Θεοχάρη.

Τον Αρχιεπίσκοπο και την συνοδεία του υποδέχθηκε ο νέος υπεύθυνος της δομής Αρχιμανδρίτης Νεόφυτος Δοντάς, ο οποίος καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσε για την πορεία και την εξέλιξη του προγράμματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος για ακόμη μία φορά παραβρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη για την επιβίωση και συνομίλησε μαζί τους ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Η δράση πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Σοφοκλέους & Πειραιώς), ευαισθητοποιώντας ταυτόχρονα τους πολίτες και προάγοντας τον εθελοντισμό και ήταν ένα όραμα του Αρχιεπισκόπου από το 2009.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων