04/09/2022 05/09/2022 Ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι εγγραφές στα μαθήματα του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιώντας το ευγενές όραμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, με επιτυχία συνεχίζει την λειτουργία του στη καλλιτεχνική δημιουργία. Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής...
04 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 1:26

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα μαθήματα του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα μαθήματα του Ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι εγγραφές στα μαθήματα του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιώντας το ευγενές όραμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου, με επιτυχία συνεχίζει την λειτουργία του στη καλλιτεχνική δημιουργία.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με το Ωδείο του Ιδρύματός, στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο, σύγχρονο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά 7 στα Πατήσια στην Αθήνα.

Το νέο αυτό κτίριο είναι πραγματικά ένα στολίδι που μαζί με το δοκιμασμένο και αξιόλογο έμψυχο προσωπικό, Καθηγητές και Υπαλλήλους, μπορεί να φιλοξενήσει και να στεγάσει το όνειρο του καθενός και της καθεμίας να μάθει μουσική, σε ένα χώρο επίσημο, αναγνωρισμένο από το κράτος και με πιστοποιημένους τίτλους σπουδών.

Η Βυζαντινή Μουσική διδάσκεται από καταξιωμένους Καθηγητές Ιεροψάλτες και ο πτυχιούχος λαμβάνει επίσημο πτυχίο και δίπλωμα, με τα οποία μπορεί να σταδιοδρομήσει ως Ιεροψάλτης και Καθηγητής. Στο Ωδείο μπορεί κάποιος να διδαχθεί όλα τα κλασικά μουσικά όργανα, έγχορδα, πνευστά και κρουστά καθώς και φωνητική, τραγούδι και ορθοφωνία από επαγγελματίες Καθηγητές Μουσικής. Στη Σχολή του Ιδρύματος στον ίδιο χώρο, διδάσκονται όλα τα παραδοσιακά όργανα, όπως κανονάκι, λαούτο, σαντούρι, βιολί, κλαρίνο, λύρα, φλογέρα αλλά και λαϊκά όπως το μπουζούκι. Σε όλες αυτές τις εκπαιδευτικές δράσεις, παρέχεται η δυνατότητας λήψης επίσημου πιστοποιητικού σπουδών καθώς και κρατικό πτυχίο.

Ο Γενικός Διευθυντής Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος αναφέρει:

«Η φοίτηση στη Σχολή και το Ωδείο μας δεν έχει όριο ηλικίας. Η αγάπη μας σε αυτό που κάνουμε είναι ταυτισμένη με το δικό σας όραμα και την δική σας διάθεση να μάθετε το όργανο και την μουσική που επιθυμείτε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, θα σας εμπνεύσουμε, θα σας διδάξουμε και θα συμπορευτούμε μαζί σας σε ένα ταξίδι χωρίς τέλος, όπως είναι το ταξίδι στη μουσική.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου και σας περιμένουμε σε αυτή την μοναδική εμπειρία. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας, www.sholi.gr, ή στο τηλέφωνο 21 111 64983, ή ακόμη μπορείτε να έρθετε να γνωριστούμε από κοντά, να δείτε τους χώρους μας και να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας.

Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη απόγευμα: 15.00 –20.30

Πέμπτη, Παρασκευή πρωί: 09:00-14:00

Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα: 15.00 – 20.00.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων