23/05/2019 23/05/2019 Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάζεται τώρα το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης στο Δήλεσι Βοιωτίας, προεστώτων του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου και με την υψηλή παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.  Μόλις τώρα ανέβηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την...
23 Μαΐου, 2019 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 18:20

Ξεκίνησαν τα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν τα εγκαίνια του Κέντρου Γεροντολογίας

Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάζεται τώρα το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης στο Δήλεσι Βοιωτίας, προεστώτων του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου και με την υψηλή παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.  Μόλις τώρα ανέβηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την έναρξη. Μόλις πριν 5 λεπτά αφίχθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Επιμέλεια Αντώνης Μακατούνης

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων