15/07/2020 15/07/2020 Υγειονομικό υλικό παρέδωσε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών το  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, παρέδωσε στον  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. Όλο το υγειονομικό υλικό παρελήφθη από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής και θα διατεθεί για τις ανάγκες των ιδρυμάτων αυτής. Πρόκειται...
15 Ιουλίου, 2020 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 16:24

Προσφορά του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Αρχιεπισκοπή

Διαδώστε:
Προσφορά του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Αρχιεπισκοπή

Υγειονομικό υλικό παρέδωσε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών το  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, παρέδωσε στον  Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο μάσκες, γάντια και αντισηπτικά. Όλο το υγειονομικό υλικό παρελήφθη από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Αρχιεπισκοπής και θα διατεθεί για τις ανάγκες των ιδρυμάτων αυτής.

Πρόκειται για 30.000 μάσκες, 3.000 υγρά αντισηπτικά, 4.000 γάντια και δεκάδες αντισηπτικά μαντηλάκια.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για την προσφορά και για την συνεργασία και αναφέρθηκε στις δομές της Αρχιεπισκοπής που θα διατεθεί το υλικό, σημειώνοντας πως πρόκειται για ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, στέγες γερόντων, αλλά και βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία. Ευχήθηκε, εξάλλου, να μην υπάρξει νέο κύμα κρουσμάτων του κορωνοϊού, ώστε να μην χρειαστεί να αξιοποιηθεί όλο αυτό το υλικό.

Ο Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. .π. Βασίλειος Χαβάτζας αναφέρθηκε στην συνεργασία που υπάρχει με το Επιμελητήριο και στην εν λόγω δράση, η οποία ήταν πανελλαδικής εμβέλειας.

Ο κ. Κόλλιας εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την συνεργασία και παρουσίασε αναλυτικά το υγειονομικό υλικό, ενώ επανέλαβε την ευχή του Αρχιεπισκόπου να μην χρειαστεί να αξιοποιηθεί το υλικό.

 

Φωτογραφίες- Αρχιεπισκοπή: Γιώργος  Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων