03/05/2023 03/05/2023 Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.) προτίθεται να παραδώσει μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε Στελέχη της ποιμαντικής της νεότητος, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να διδάξουν το συγκεκριμένο αντικείμενο σε παιδιά Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, που συμμετέχουν στις ενοριακές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική» θα...
03 Μαΐου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2023 - 20:17

Μαθήματα ρομποτικής από το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ι.Α.Α σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Διαδώστε:
Μαθήματα ρομποτικής από το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ι.Α.Α σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πα.Δ.Α.) προτίθεται να παραδώσει μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής σε Στελέχη της ποιμαντικής της νεότητος, τα οποία στη συνέχεια θα μπορούν να διδάξουν το συγκεκριμένο αντικείμενο σε παιδιά Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, που συμμετέχουν στις ενοριακές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική» θα αρχίσει στις 22 Μαΐου, θα έχει διάρκεια 50 συνολικά ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτό είναι αυστηρά περιορισμένος, αφού δεν μπορεί να υπερβεί τα 20 πρόσωπα. Το πρόγραμμα θα έχει συμβολικό κόστος και μπορούν να πάρουν μέρος στελέχη νεότητος των ενοριών της Ι. Αρχιεπισκοπής (με γνώσεις θετικών κυρίως επιστημών ή εξοικείωσης με τη μηχανική και τους Η/Υ). Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το πρόγραμμα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως  15 Μαΐου στη Γραμματεία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας ή στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 2130184438 (κα Μαρία Φούρλα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων