05/09/2019 05/09/2019 Με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων συναντάται αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Στις 12.00 το μεσημέρι ο Μακαριώτατος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και  Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα. Στις 13.00 θα συναντηθεί με τους επιτυχόντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Α.Α. Όσον...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:07
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2019 - 17:41

Με την Ένωση Θεολόγων συναντάται ο Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Με την Ένωση Θεολόγων συναντάται ο Αρχιεπ. Αθηνών

Με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων συναντάται αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Στις 12.00 το μεσημέρι ο Μακαριώτατος θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και  Μ. Βρετανίας κ. Νικήτα.

Στις 13.00 θα συναντηθεί με τους επιτυχόντες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Α.Α.

Όσον αφορά στο Κοινωνικό Φρονιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής πρέπει να αναφερθεί ότι από το σύνολο 42 μαθητών-υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, εισήχθησαν οι 41! σε Πανεπιστημιακές και Πολυτεχνικές Σχολές της χώρας, ποσοστό επιτυχίας δηλαδή του 98%! κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την άριστη προετοιμασία των μαθητών του.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών εισήχθη σε Σχολές της Αττικής με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να επιβαρυνθούν οι οικογένειές τους με έξοδα διαμονής και μετακίνησης, ενώ υπήρξαν επιτυγχόντες σε Σχολές με υψηλές βάσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πρωτεύσαντες σε βαθμολογία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Α.Α. εισήχθηκαν στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων