12/07/2023 12/07/2023 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο θα έχει αύριο, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών λίγες ημέρες μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2019, όπου μεταξύ άλλων είχαν συζητήσει για τη νέα αποστολή...
12 Ιουλίου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2023 - 14:00

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής θα έχει συνάντηση αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής θα έχει συνάντηση αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο θα έχει αύριο, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών λίγες ημέρες μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2019, όπου μεταξύ άλλων είχαν συζητήσει για τη νέα αποστολή που ανατέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο και την ομογένεια, με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος να του εύχεται καλή επιτυχία. Τέσσερα χρόνια μετά οι δύο Ιεράρχες θα συναντηθούν εκ νέου.

Επίσης, το κατώφλι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής θα περάσουν αύριο δύο Υπουργοί. Στις 13:00 θα επισκεφθεί τον Μακαριώτατο η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ λίγη ώρα μετά, στις 14:00, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης. Και οι δυο συναντήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή θα έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος θα έχει συναντήσεις με τον πρώην Υπουργό κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο και με την Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Susanna Terstal.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων