03/11/2021 03/11/2021 Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραψε νωρίτερα το ope.gr για τη συνάντηση. Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχτηκε τον κ. Σχοινά στο Συνοδικό Μέγαρο κατά την διάρκεια του διαλείμματος των εργασιών της Διαρκούς...
03 Νοεμβρίου, 2021 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2021 - 13:06

Με τον Αρχιεπίσκοπο συναντήθηκε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο συναντήθηκε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, επιβεβαιώνοντας τα όσα έγραψε νωρίτερα το ope.gr για τη συνάντηση.

Ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχτηκε τον κ. Σχοινά στο Συνοδικό Μέγαρο κατά την διάρκεια του διαλείμματος των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην πορεία της πανδημίας καθώς και στην εξέλιξη του εμβολιασμού.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων