01/06/2023 01/06/2023 Τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο δέχθηκε σήμερα Πέμπτη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο κ. Λαζαρόπουλος ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο ήρθε για να λάβει την ευλογία του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εκτός από την ευχή του...
01 Ιουνίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 14:59

Με τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Με τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (ΦΩΤΟ)

Τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο δέχθηκε σήμερα Πέμπτη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Λαζαρόπουλος ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάρτιο ήρθε για να λάβει την ευλογία του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εκτός από την ευχή του έδωσε συγχαρητήρια και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντά του.

Επίσης, του προσέφερε αντίγραφο της Εικόνας του Άξιον Εστί για να έχει την ευλογία της Παναγίας.

Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ

Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος κατάγεται από το Γρανίτη Δράμας και γεννήθηκε το έτος 1963.

Το έτος 1985 εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1989 εισήχθη στη Σχολή Αρχιφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το έτος 1990 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και αποφοίτησε το έτος 1993. Το έτος 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας, με βαθμό άριστα.

Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ.), καθώς και της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας, με βαθμό άριστα. Παρακολούθησε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών το έτος 2014.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων