28/07/2020 28/07/2020 Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβεδείας κ. Γεώργιος και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας...
28 Ιουλίου, 2020 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2020 - 8:55

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Θηβών και Λεβεδείας κ. Γεώργιος και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Μπακομήτρος και ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας.

Οι δυο πλευρές συνομίλησαν για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης ευπαθών ομάδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων