02/12/2022 02/12/2022 Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα μέλη και ενδιαφέρθηκε για τους σκοπούς του συλλόγου, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006. Σκοπός...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 14:28

Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» στον Αρχιεπίσκοπο

Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα μέλη και ενδιαφέρθηκε για τους σκοπούς του συλλόγου, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006. Σκοπός του συλλογου είναι να υποστηρίξει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε λίστα αναμονής ή που ήδη έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, να προωθήσει την ιδέα της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα και φυσικά μέσα απο αυτό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ώστε να υπάρξει αύξηση των μοσχευμάτων στην χώρα μας.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων