14/02/2021 14/02/2021 Ολοκληρώθηκε χθες με τις ευλογίες του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερώνυμου, αλλά και του Αναπληρωτή προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου η τριήμερη διανομή του ΚΕΣΟ, που ευτυχώς «πρόλαβε» την κακοκαιρία! Η διανομή πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ, με απόλυτα υποδειγματική τάξη και ασφάλεια για όλους,...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 22:28

Μια ακόμη Διανομή του ΚΕΣΟ εν τω μέσω της Πανδημίας

Διαδώστε:
Μια ακόμη Διανομή του ΚΕΣΟ εν τω μέσω της Πανδημίας

Ολοκληρώθηκε χθες με τις ευλογίες του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος και Προέδρου του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερώνυμου, αλλά και του Αναπληρωτή προέδρου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου η τριήμερη διανομή του ΚΕΣΟ, που ευτυχώς «πρόλαβε» την κακοκαιρία! Η διανομή πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ, με απόλυτα υποδειγματική τάξη και ασφάλεια για όλους, αλλά και τους εκπροσώπους των 350 οικογενειών των ωφελούμενων μας, που προσήλθαν συγκεκριμένη ώρα για την παραλαβή, ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΕΣΟ, ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, έχοντας λάβει τις άδειες από ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και από την Δημοτική Αστυνομία του αντίστοιχου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Οι ωφελούμενοι έλαβαν από μια τσάντα με καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και βρεφικές πάνες, έχοντας αρωγούς και συνοδοιπόρους για μία ακόμα φορά την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, αλλά και τους καταναλωτές που ανταποκρίνονται στις καμπάνιες των δυο Εταιρειών.

Παράλληλα τους δόθηκαν είδη διατροφής, σοκολάτες και ζαχαρωτά, καφέδες & αναψυκτικά προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων και αυγά από τα Ορνιθοτροφεία Μεγάρων. Ν. Βαζαίος.

Και με ελέγχους από την Αστυνομία

Στην ανακοίνωση αναφέρεται δε ότι έγιναν και αιφνιδιαστικές επισκέψεις της αστυνομίας κατά τη διάρκεια του έργου, με στόχο την επιτήρηση των περιοριστικών μέτρων.

Διαβάστε τι γράφουν:

«Για την επιτήρηση των μέτρων και τις τρεις ημέρες μας έκαναν αιφνιδιαστικές επισκέψεις ομάδες ανδρών, που απάρτιζαν τα τμήματα περιπολίας της ΕΛΑΣ καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας και μας βρήκανε σε όλα άψογους. Επίσκεψη για πρώτη φορά στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας έκανε ο κ. Δημήτρης Γιαννούδης συνεργάτης του κ. Νίκου Βαφειάδη Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου ΑθηναίωνΜε το πέρα της διανομής η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη ευχαρίστησε αρχικά τους χορηγούς του φορέα μας την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, την Τράπεζα Τροφίμων και τα Ορνιθοτροφεία Μεγάρων. Ν. Βαζαίος, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρίες Πόπη Ζούλια & Λένα Παγώνη για την προετοιμασία των καταλόγων και την αποστολή των SMS, την Γραμματέα του Ιδρύματος, κα Μαρία Νικολάου Καραποστόλη, τους συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΚΕΣΟ κυρίους Νίκο Σοφιανίδη & Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη για την προετοιμασία και εκτέλεση της διανομής, καθώς και όλους όσους μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων