07/03/2024 07/03/2024 Με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ….. ΠΑΙΧΝΙΔΙ!» στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024. Οι εκπαιδευτικοί του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Λέλα Καραγιάννη» και του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π. Μοσχάτου οργάνωσαν και παρουσίασαν μία σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με στόχο τη χαρά, την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη συμπερίληψη. Μικροί και...
07 Μαρτίου, 2024 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 17:42

Μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους από το «Δημήτρειο» και το «Λέλα Καράγιαννη»

Διαδώστε:
Μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους από το «Δημήτρειο» και το «Λέλα Καράγιαννη»

Με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ….. ΠΑΙΧΝΙΔΙ!» στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.

Οι εκπαιδευτικοί του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «Λέλα Καραγιάννη» και του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κ.Δ.Α.Π. Μοσχάτου οργάνωσαν και παρουσίασαν μία σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με στόχο τη χαρά, την επικοινωνία, τη συνεργασία και τη συμπερίληψη.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν κάθε είδους παιχνίδι, εργαστήρια κατασκευών και βιβλιοαναγνώσεις, θαύμασαν τις Εκθέσεις Παιχνιδιού και Ζωγραφικής, παρακολούθησαν θέατρο σκιών αλλά και έπαιξαν σε αυτό με τις δικές τους χειροποίητες φιγούρες. Όμορφες στιγμές της ημέρας ήταν το ανοικτό μάθημα του El Sistema Greece, το γαϊτανάκι στην αυλή του φιλόξενου Αρχοντικού αλλά και η κατασκευή ενός εντυπωσιακού χαρταετού με ουρά φτιαγμένη από τις ευχές και τα όνειρα όλων των παιδιών που συμμετείχαν!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού IOCC και της Τράπεζας Eurobank.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων