20/02/2021 20/02/2021 Το ειλικρινές ενδιαφέρον, προς τις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης του Ιδρύματος «Μαρίας Κόκκορη & Αθ. Μαρτίνου» εξέφρασε, το πρωί της Παρασκευής (19/2), το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συγκεκριμένα έστειλε καθαριστικά και είδη ατομικής καθαριότητας, αυγά, αναψυκτικά και ζαχαρωτά για τους 65 ανθρώπους, που φιλοξενούνται εκεί. «Για την προετοιμασία της προσφοράς,...
20 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2021 - 13:20

Μια πράξη αλληλεγγύης του ΚΕΣΟ προς το Ίδρυμα Κόκκορη

Διαδώστε:
Μια πράξη αλληλεγγύης του ΚΕΣΟ προς το Ίδρυμα Κόκκορη

Το ειλικρινές ενδιαφέρον, προς τις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης του Ιδρύματος «Μαρίας Κόκκορη & Αθ. Μαρτίνου» εξέφρασε, το πρωί της Παρασκευής (19/2), το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συγκεκριμένα έστειλε καθαριστικά και είδη ατομικής καθαριότητας, αυγά, αναψυκτικά και ζαχαρωτά για τους 65 ανθρώπους, που φιλοξενούνται εκεί.

«Για την προετοιμασία της προσφοράς, μερίμνησαν οι: Νίκος Σοφιανίδης και Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης. Η κίνηση μας, προς το όμορο Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, έγινε για λογούς αλληλεγγύης, δεδομένου ότι λόγο των δυσκολιών της πανδημίας, που όλοι διαβιώνουμε, πρέπει μεταξύ μας, να είμαστε αλληλέγγυοι. Μελλοντικά προσδοκούμε να εξαλειφθούν οι περιορισμοί έναντι της πανδημίας και να αρχίσουμε και πάλι τις Δράσεις Καλλωπισμού των φιλοξενουμένων του Ιδρύματος με τις μαθήτριες από τα Εργαστήρια Κομμωτικής & Κοσμετολογίας του ΚΕΣΟ», καταλήγει η ανακοίνωση του ιδρύματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων