21/02/2020 21/02/2020 Συνάντηση με Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Νέα Παιδεία” είχε κατά την 21η Φεβρουαρίου 2020, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Τα παιδιά σε ρόλο μικρών δημοσιογράφων έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στον Αρχιεπίσκοπο για καίρια θέματα όπως τα θρησκευτικά στο σχολείο αλλά και γιατί πήρε το όνομα Ιερώνυμος ως κληρικός. Σημαντική τοποθέτηση ενός νεαρού μαθητή ήταν αν...
21 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2020 - 13:24

“Μικροί δημοσιογράφοι” πήραν συνέντευξη από τον Μακαριώτατο

Διαδώστε:
“Μικροί δημοσιογράφοι” πήραν συνέντευξη από τον Μακαριώτατο

Συνάντηση με Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων “Νέα Παιδεία” είχε κατά την 21η Φεβρουαρίου 2020, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Τα παιδιά σε ρόλο μικρών δημοσιογράφων έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στον Αρχιεπίσκοπο για καίρια θέματα όπως τα θρησκευτικά στο σχολείο αλλά και γιατί πήρε το όνομα Ιερώνυμος ως κληρικός.

Σημαντική τοποθέτηση ενός νεαρού μαθητή ήταν αν πρέπει να αποδωθούν τα ιερά κείμενα στη δημοτική και έλαβε την απαντήση από τον Αρχιεπίσκοπο ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν και τα δυο παράλληλα. Αμέσως μετά ο κ. Ιερώνυμος έδωσε από ένα αναμνηστικό στα παιδιά και είπε πως σύντομα θα επισκεφθεί το σχολείο τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων