21/06/2019 21/06/2019 «Πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την γιορτή λήξης του Παιδικού Σταθμού “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” στο Δήλεσι Βοιωτίας. Παρέστησαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, κληρικοί και γονείς των παιδιών....
21 Ιουνίου, 2019 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2019 - 21:47

“Η καλύτερη επένδυση των γονιών είναι τα παιδιά”

Διαδώστε:
“Η καλύτερη επένδυση των γονιών είναι τα παιδιά”

«Πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την γιορτή λήξης του Παιδικού Σταθμού “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Παρέστησαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, κληρικοί και γονείς των παιδιών.

Η Διευθύντρια του Σταθμού κ. Κατερίνα Ράπτη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Θηβών χαρακτήρισε ξεχωριστή την αποψινή βραδιά, ευχήθηκε σε όλους όμορφο καλοκαίρι με υγεία και πρόοδο, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Αρχιεπίσκοπο για την δημιουργία αυτής της δομής.

Κατόπιν παρουσιάστηκε μία θεατρική παράσταση από τα παιδιά κι αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα παιδιά για το έργο τους και συνεχάρη τους παιδαγωγούς, αλλά και τους συνεργάτες του παιδικού σταθμού. «Η καλύτερη επένδυση των γονιών είναι στα παιδιά» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος υπογραμμίζοντας πως «πάνω στα παιδιά στηρίζουμε το μέλλον μας. Όσο καλύτερα θεμέλια τους δίνουμε τόσο καλύτεροι θα είναι και οι καρποί. Έχουμε ευθύνη όλοι, Εκκλησία και Πολιτεία για να αποδοθούν καλοί καρποί».

Ευχήθηκε, επίσης, σε παιδιά και δασκάλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι και κάλεσε τους γονείς να προσέχουν, ώστε να μην γκρεμίζεται ό,τι μαθαίνουν τα παιδιά σε αυτό το σχολείο. Επεσήμανε, επίσης, ότι θα υπάρξει η μέριμνα, ώστε να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για να μπορεί ο Σταθμός να δέχεται παιδιά μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όπως προβλέπεται σύμφωνα με το νόμο.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων