01/03/2022 01/03/2022 Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities-IOCC και με τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών προσέφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας σε 51 πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Αχαρνών/Βαρυμπόμπης που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου 2021. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2022 στο Δήμο Αχαρνών, 51 πυρόπληκτες οικογένειες...
01 Μαρτίου, 2022 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2022 - 14:17

Μήνυμα ελπίδας δίνει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στους πυρόπληκτους της Αττικής

Διαδώστε:
Μήνυμα ελπίδας δίνει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities-IOCC και με τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών προσέφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας σε 51 πυρόπληκτες οικογένειες του Δήμου Αχαρνών/Βαρυμπόμπης που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου 2021.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2022 στο Δήμο Αχαρνών, 51 πυρόπληκτες οικογένειες έλαβαν δωροεπιταγή αξίας 1.400 ευρώ για τη  δωρεάν προμήθεια, από μεγάλη αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού στην Αττική, ειδών που έχουν ανάγκη για την αποκατάσταση και εξοπλισμό των νέων νοικοκυριών τους, όπως έπιπλα, ηλεκ. συσκευές, εργαλεία, δομικά υλικά και άλλα.

Η επιλογή των ωφελούμενων που έλαβαν τη βοήθεια πραγματοποιήθηκε βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως ο χαρακτηρισμός της κατοικίας από το ΥΠΕΧΩΔΕ σε κόκκινο ή κίτρινο, κύρια κατοικία, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Για μία ακόμα φορά με τη δωρεά αυτή, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» δίνει ελπίδα και κυρίως το μήνυμα ότι η Εκκλησία βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των ανθρώπων, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν ότι με πολύ κόπο δημιούργησαν κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών. Στη μεγάλη αυτή προσπάθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συνεχή σύμμαχό της έχει τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό IOCC και τους Έλληνες ομογενείς που με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη ανταποκρίνονται σε όλες τις κρίσεις που πλήττουν τον τόπο μας.

Οι ωφελούμενοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την βοήθεια που τους προσφέρθηκε έγκαιρα και με σεβασμό στις ανάγκες τους, καθώς βρέθηκαν «να ξαναρχίζουν τη ζωή τους από την αρχή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων