06/03/2019 06/03/2019 ” Θα βγει ανακοινωθέν, οπότε θα μάθετε αύριο τι έχει γίνει όλες αυτές τις ημέρες και τι πρόκειται να γίνει, αν γίνει” δήλωσε στην κάμερα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος. Αναφερόμενος στο μισθολογικό των Ιερέων, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι το θέμα αυτό θα παραπεμφθεί, όπως πρέπει, στην Ιεραρχία,...
06 Μαρτίου, 2019 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2019 - 19:09

Μητρ. Κορίνθου στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Δεν πρέπει να γίνουν λάθη”

Διαδώστε:
Μητρ. Κορίνθου στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Δεν πρέπει να γίνουν λάθη”

” Θα βγει ανακοινωθέν, οπότε θα μάθετε αύριο τι έχει γίνει όλες αυτές τις ημέρες και τι πρόκειται να γίνει, αν γίνει” δήλωσε στην κάμερα του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Αναφερόμενος στο μισθολογικό των Ιερέων, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι το θέμα αυτό θα παραπεμφθεί, όπως πρέπει, στην Ιεραρχία, από την οποία και ξεκινήσαμε.

“Στην Ιεραρχία  ξεκινήσαμε και στην Ιεραρχία θα καταλήξουμε. Είναι απόφαση όλης της Εκκλησίας, είναι μεγάλο θέμα και χρειάζεται πολύ προσοχή, ώστε να μην κάνουμε λάθη και αδικήσουμε την εκκλησία πρώτα, τους εργάτες της δεύτερον, και τους εαυτούς μας τρίτον” υπογράμμισε.

Ρεπορτάζ Δημήτρης Στρουμπάκος

Επιμέλεια Νάνσυ Νάσκου 

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ Στάθης Σαλβάνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων