31/07/2019 31/07/2019 “Η μεγάλη καμπάνα της Παναγίας στο ιερό νησί της Τήνου που ευαγγελίζεται στο αρχιπέλαγος την ευλογία της χτυπάει επί τριήμερον πένθιμα. Αλλά και η μικρή καμπάνα στο χωριό του Μακαριστού αδελφού κυρού Νικολάου των Γενεθλίων της Θεοτόκου Πλατιών και του Αγίου Χαραλάμπους (Τήνου) χτυπούν πένθιμα και λυπητερά”, είπε, μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ....
31 Ιουλίου, 2019 - 18:35

Μητρ. Σύρου: “Η μεγάλη καμπάνα της Παναγίας χτυπά πένθιμα επί τριήμερον”

Διαδώστε:
Μητρ. Σύρου: “Η μεγάλη καμπάνα της Παναγίας χτυπά πένθιμα επί τριήμερον”

“Η μεγάλη καμπάνα της Παναγίας στο ιερό νησί της Τήνου που ευαγγελίζεται στο αρχιπέλαγος την ευλογία της χτυπάει επί τριήμερον πένθιμα. Αλλά και η μικρή καμπάνα στο χωριό του Μακαριστού αδελφού κυρού Νικολάου των Γενεθλίων της Θεοτόκου Πλατιών και του Αγίου Χαραλάμπους (Τήνου) χτυπούν πένθιμα και λυπητερά”, είπε, μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος για τον αξέχαστο Μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Νικόλαο -ο οποίος καταγόταν από το νησί της Τήνου- κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας που τελέσθηκε χθες στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία.

Δείτε το βίντεο που αποτυπώθηκε στο φακό του Πρακτορείου “Ορθοδοξία”.

Αποστολή Λαμία: Νικόλαος Ζαϊμης

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων