21/06/2022 21/06/2022 Σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού και τη λειτουργία του προέβη χθες ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό μέσο. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με αφορμή την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με τίτλο “Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και οι ψευδοπροφήτες” στην εκπομπή στην εκπομπή...
21 Ιουνίου, 2022 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 11:21

Μητροπολίτης Αργολίδος: Σοβαρές καταγγελίες για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αργολίδος: Σοβαρές καταγγελίες για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού και τη λειτουργία του προέβη χθες ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό μέσο.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με αφορμή την Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με τίτλο “Τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και οι ψευδοπροφήτες” στην εκπομπή στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” υπογραμμίζοντας ότι ορισμένοι με πρόφαση τους Αγίους εκμεταλλεύονται την πίστη των ανθρώπων.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος κατήγγειλε τα όσα συμβαίνουν στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού τονίζοντας ότι έχουν γίνει καταγγελίες επίσημες από την εκκλησία αλλά όλες μπήκαν στο συρτάρι από άνωθεν εντολή. “Επεμβαίνουν και πολιτικοί”, ανέφερε.

“Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα…Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια… Υπάρχει ποινική διάσταση…Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά;…Πρόκειται για απάτη ολκής…Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα” δήλωσε “αγανακτισμένος” ο Μητροπολίτης Αργολίδος.

Ακούστε τα όσα ανέφερε: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων