14/03/2019 14/03/2019 Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων», ο ταλαντούχος νικητής του Master Chef, Λάμπρος Βακιάρος, είχε μοιραστεί, πριν κάποιους μήνες, τα μυστικά της μαγειρικής και της τεχνικής του με παιδιά που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εξαιτίας του πολέμου και της οικονομικής αστάθειας και φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Εστία» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Ο Λάμπρος, με τους νέους...
14 Μαρτίου, 2019 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2019 - 19:20

ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Όταν νικητής του Master Chef μαγείρεψε με τα παιδιά του ξενώνα “Εστία”

Διαδώστε:
ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Όταν νικητής του Master Chef μαγείρεψε με τα παιδιά του ξενώνα “Εστία”

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων», ο ταλαντούχος νικητής του Master Chef, Λάμπρος Βακιάρος, είχε μοιραστεί, πριν κάποιους μήνες, τα μυστικά της μαγειρικής και της τεχνικής του με παιδιά που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εξαιτίας του πολέμου και της οικονομικής αστάθειας και φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Εστία» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Ο Λάμπρος, με τους νέους βοηθούς του από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, δημιούργησε μια ιδιαίτερη συνταγή που συνδυάζει την ελληνική κουζίνα και την κουζίνα της Ανατολής. Οι πέντε νεαροί επίδοξοι Chef, υπό τις οδηγίες του γνωστού Master Chef, προετοίμασαν και μαγείρεψαν κοτόπουλο και σως με κάρυ, για να τη σερβίρουν με αραβικές πίτες σε όλους τους φίλους τους, που ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στην κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα.

 

 

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη
Κάμερα: Κώστας Γεωργιόπουλος
Μοντάζ: Κώστας Χριστακόπουλος
Production Manager: Φανή Καρβουνοπούλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων