22/10/2019 22/10/2019 Ανανεώθηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων για την δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας υπεγράφη στην Αρχιεπισκοπή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ως πρόεδρο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, και τον πρόεδρο της ΠΕΦ...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 13:29

Μνημόνιο συνεργασίας Φιλοπτώχου Ταμείου με ΠΕΦ

Διαδώστε:
Μνημόνιο συνεργασίας Φιλοπτώχου Ταμείου με ΠΕΦ

Ανανεώθηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων για την δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας υπεγράφη στην Αρχιεπισκοπή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ως πρόεδρο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, και τον πρόεδρο της ΠΕΦ κ. Θεόδωρο Τρύφων.

Παρόντες ήταν ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής του Φιλοπτώχου, Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χαβάτζας, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΦ.

«Βάλαμε και πάλι τη σφραγίδα μας σε ένα έργο αγάπης που αναφέρεται στο κεφάλαιο της δωρεάν παροχής φαρμάκων  που μας τα δίνει με η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχάνων» δήλωσε ο Μακαριώτατος και πρόσθεσε ότι η εμπειρία από αυτή τη συνεργασία είναι «συγκινητική και παρηγορητική. Θέλω να συνεχίζουμε αυτό το έργο»

Και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του προς την ΠΕΦ.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Φερδής, θεολόγος- δημοσιογράφος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων