28/01/2023 28/01/2023 Με αφορμή τα 15 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, τα πνευματικά του τέκνα τέλεσαν Θεία λειτουργία και μνημόσυνο στην μνήμη του πνευματικού ηγέτη της Ελλάδος στον ναό του πρώτου κοιμητηρίου Αθηνών. Φωτορεπορτάζ Γιώργος Φερδής Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι Μητροπολίτες Κερκύρας Νεκτάριος, Σύρου Δωρόθεος και Σερρών Θεολόγος και...
28 Ιανουαρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2023 - 15:19

Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου

Με αφορμή τα 15 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, τα πνευματικά του τέκνα τέλεσαν Θεία λειτουργία και μνημόσυνο στην μνήμη του πνευματικού ηγέτη της Ελλάδος στον ναό του πρώτου κοιμητηρίου Αθηνών.

  • Φωτορεπορτάζ Γιώργος Φερδής

Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν οι Μητροπολίτες Κερκύρας Νεκτάριος, Σύρου Δωρόθεος και Σερρών Θεολόγος και συμπροσευχόμενος στο μνημόσυνο παρέστη ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος.

Ο Μητροπολίτης Σύρου, στην ομιλία του, έκανε λόγο για την ξεχωριστή προσωπικότητα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου λέγοντας πως δεν σβήνετε από την μνήμη μας αυτός ο μεγάλος εθνάρχης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου παρουσία πολλών ανθρώπων που ήταν δίπλα του και γεύτηκαν την πατρική του αγάπη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων