06/09/2021 27/09/2021 Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. πραγματοποιείται η Μουσικοθεατρική Παράσταση “ΕΛΛΗΝΕΣ” – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και η Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (υπό την διεύθυνση Νίνας Πατρικίδου), με την συμμετοχή σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, διακεκριμένων χορωδιών, των...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 17:50

Μουσικοθεατρική Παράσταση “ΕΛΛΗΝΕΣ” στις 27 Σεπτεμβρίου

Διαδώστε:
Μουσικοθεατρική Παράσταση “ΕΛΛΗΝΕΣ” στις 27 Σεπτεμβρίου

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. πραγματοποιείται η Μουσικοθεατρική Παράσταση “ΕΛΛΗΝΕΣ” – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και η Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (υπό την διεύθυνση Νίνας Πατρικίδου), με την συμμετοχή σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, διακεκριμένων χορωδιών, των χορευτικών συγκροτημάτων του ΑΓ. Γεωργίου Κερατσινίου και του Θεατρικού Εργαστηρίου “Καμεράνο”. Σκηνοθεσία π. Δανιήλ Γκαμουλάκου και όλη η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το PEMPTOUSIATV

 

 

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων