11/10/2022 11/10/2022 Μετά από πρόταση του Προέδρου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τοποθετήθηκαν κατά τη νέα συνεδρίαση της ΔΙΣ, νέοι Αρχιγραμματείς και Γραμματείς στην Ιερά Σύνοδο. Ειδικότερα μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου, η Δ.Ι.Σ. όρισε: Τον εκ των συνοδικών υπαλλήλων Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Δαμασκηνό Πετράκο, Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί. Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 13:48

Νέοι Γραμματείς στην Ιερά Σύνοδο

Διαδώστε:
Νέοι Γραμματείς στην Ιερά Σύνοδο

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος τοποθετήθηκαν κατά τη νέα συνεδρίαση της ΔΙΣ, νέοι Αρχιγραμματείς και Γραμματείς στην Ιερά Σύνοδο.

Ειδικότερα μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου, η Δ.Ι.Σ. όρισε:

  • Τον εκ των συνοδικών υπαλλήλων Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Δαμασκηνό Πετράκο, Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί.
  • Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Νικόδημο Aθανασίου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως,  Γραμματέα παρά τω Αρχιγραμματεί.
  • Τον εκ των συνοδικών υπαλλήλων Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Θεόκλητο Μέντη, Γραμματέα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.
  • Τον εκ των συνοδικών υπαλλήλων Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Εμμανουήλ Παπαμικρούλη, Γραμματέα της Συνοδικής Υποεπιτροπής Υποτροφιών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων