03/10/2019 03/10/2019 Τον μεθέορτο εσπερινό τέλεσε ο Επισκόπος Θεσπιών κ. Συμεών στον ναό του Αγίου Διονύσιου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου χειροθέτησε σε πνευματικό τον Πανοσιολογιώτατο και Μουσικολόγιοτατο Αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Νάκο για τις πνευματικές ανάγκες του ιερού παρεκκλησίου του νεοσυσταθέντος κέντρου νεότητος και μουσικής παιδείας «ο Άγιος Παντελεήμων» το οποίο βρίσκεται στην...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 19:06

Νέος πνευματικός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
Νέος πνευματικός στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Τον μεθέορτο εσπερινό τέλεσε ο Επισκόπος Θεσπιών κ. Συμεών στον ναό του Αγίου Διονύσιου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου χειροθέτησε σε πνευματικό τον Πανοσιολογιώτατο και Μουσικολόγιοτατο Αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Νάκο για τις πνευματικές ανάγκες του ιερού παρεκκλησίου του νεοσυσταθέντος κέντρου νεότητος και μουσικής παιδείας «ο Άγιος Παντελεήμων» το οποίο βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά 7 στα Πατήσια.

Τα εγκαίνια του κέντρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Φερδής -Θεολόγος – Δημοσιογράφος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων