03/02/2020 03/02/2020 Προγραμματική σύμβαση κατασκευής βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι Βοιωτίας υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος εκπροσωπούσε το Βαφειαδάκειον Ίδρυμα, ενώ παρέστησαν μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής....
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:04
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 17:58

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Δήλεσι Βοιωτίας

Διαδώστε:
Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Δήλεσι Βοιωτίας

Προγραμματική σύμβαση κατασκευής βρεφονηπιακού Σταθμού στο Δήλεσι Βοιωτίας υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος εκπροσωπούσε το Βαφειαδάκειον Ίδρυμα, ενώ παρέστησαν μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε και συνεχάρη την Μητρόπολη Θηβών και το Βαφειαδάκειο Ίδρυμα για την πρωτοβουλία αυτή και αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας βρεφονηπιακού και παιδικού σταθμού στην περιοχή, ενώ ευχήθηκε πολύ γρήγορα να γίνουν τα εγκαίνια.

Ο Μητροπολίτης Θηβών ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την έμπνευση και τις ενέργειες, αλλά και όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής, ενώ μίλησε για την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής να δημιουργηθεί ένας τέτοιος χώρος.

Κατόπιν, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, πρόεδρος του Βαφειαδάκειου, υπογράμμισε την σημαντική συνεισφορά του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ενώ έκανε αναφορά στην διαδικασία ολοκλήρωσης του έργου.

Ο εν λόγω σταθμός θα κατασκευαστεί στον περίβολο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι Βοιωτίας, σε έκταση που παραχωρήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και να έχει εξοπλιστεί πλήρως τα επόμενα δύο χρόνια.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων