16/06/2019 16/06/2019 Μία πολύ όμορφη εκδήλωση με τίτλο «Πατρίδες της Ανατολής», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, στο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου. Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί». Χαιρετισμό απήυθυνε, ο Διευθυντής του Τμήματος...
16 Ιουνίου, 2019 - 22:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2019 - 22:37

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Νιάτα, χοροί και χρώματα στο Κηποθέατρο Παπάγου

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»: Νιάτα, χοροί και χρώματα στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση με τίτλο «Πατρίδες της Ανατολής», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, στο Κηποθέατρο του Δήμου Παπάγου.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον Σύλλογο Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί».

Χαιρετισμό απήυθυνε, ο Διευθυντής του Τμήματος Νεότητος Ι.Α.Α., Αρχιμανδρίτης π.Συμεών Βενετσιάνος.

Παρουσιάστηκαν χορευτικά από τις ενορίες Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως, Αγίας Βαρβάρας Δάφνης, Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού.

Επίσης, έπαιξε μουσική η Ορχήστρα Ποντιακής Παραδοσιακής Μουσικής και χόρεψε το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί», ενώ, από τον Σύλλογο, επίσης, παρουσιάστηκαν και ποιήματα για τον Πόντο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν θεατές απο όλες τις ενορίες.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων