12/07/2019 12/07/2019 “Νόστιμον ήμαρ” ήταν ο τίτλος της πολύ ωραίας μουσικής παράστασης που παρουσίασαν οι νέοι των μουσικών τμημάτων της ενορίας Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης. Συμμετείχε πολυμελής Χορωδία και Ορχήστρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων, που απέδωσαν τραγούδια αλλά και πεζά κείμενα γύρω από την ξενητειά και την προσφυγιά. Τη διεύθυνση είχε ο κ. Σωτήριος Κουτσούρης, Εκπαιδευτικός-Ιεροψάλτης. Χαιρετισμό απήθυνε ο...
12 Ιουλίου, 2019 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2019 - 20:55

“Νόστιμον ήμαρ” στο Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης

Διαδώστε:
“Νόστιμον ήμαρ” στο Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης

“Νόστιμον ήμαρ” ήταν ο τίτλος της πολύ ωραίας μουσικής παράστασης που παρουσίασαν οι νέοι των μουσικών τμημάτων της ενορίας Αγίων Αναργύρων Ηλιούπολης. Συμμετείχε πολυμελής Χορωδία και Ορχήστρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων, που απέδωσαν τραγούδια αλλά και πεζά κείμενα γύρω από την ξενητειά και την προσφυγιά.

Τη διεύθυνση είχε ο κ. Σωτήριος Κουτσούρης, Εκπαιδευτικός-Ιεροψάλτης.

Χαιρετισμό απήθυνε ο Πρωτοπρ. π. Βασίλειος Χρυσόπουλος, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερωνύμου, στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στο Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα, στα πλαίσια των πολύ πετυχημένων εκδηλώσεων πολιτισμού από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το γενικό τίτλο «Καλοκαιρινές βραδιές στο Αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης».

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων