24/12/2018 24/12/2018 Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα βρέθηκε για μία ακόμα χρονιά μέσω της φιλανθρωπικής εταιρείας “Αποστολή” η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Το πρωί , ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής και τον Γενικό Διευθυντή της Αποστολής κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 13:49

O Αρχιεπίσκοπος στο πλευρό των παιδιών της “Ελπίδας”

Διαδώστε:
O Αρχιεπίσκοπος στο πλευρό των παιδιών της “Ελπίδας”

Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα βρέθηκε για μία ακόμα χρονιά μέσω της φιλανθρωπικής εταιρείας “Αποστολή” η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Το πρωί , ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής και τον Γενικό Διευθυντή της Αποστολής κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων, για να ευχηθούν ενόψει των Χριστουγέννων και να μοιράσουν παιχνίδια στα παιδιά.

Τον Αρχιεπίσκοπο και την συνοδεία του υποδέχθηκαν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, γιατροί, διοικητικό προσωπικό, γονείς και παιδιά.

Αμέσως μετά την τέλεση της δέησης υπέρ υγείας των παιδιών, η κ. Βαρδινογιάννη εξήρε το σημαντικό έργο της Εκκλησίας και ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συμβολή του στο έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. «Υποκλινόμαστε στην βαθιά σας ευαισθησία και στο έργο που επιτελείται για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Βαρδινογιάννη και σημείωσε ότι «αισθανόμαστε ευγνώμονες για την συμπαράσταση σας», ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Εκκλησία στον τομέα εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε την κ. Βαρδινογιάννη και συνεχάρη τόσο την ίδια όσο και τους συνεργάτες της για το σημαντικό έργο που επιτελείται στο νοσοκομείο, ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία και Καλά Χριστούγεννα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων