29/12/2022 30/12/2022 Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην oδό Αχαρνών, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022. Ως απρόσμενος Άγιος Βασίλης ο κ. Γεωργιάδης μαζί με συνεργάτες του, προσέφερε παιχνίδια για παιδιά ευάλωτων οικογενειών. Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια, αυτές τις ημέρες, έχουν...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 1:14

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΕ.Σ.Ο. για φιλανθρωπικό σκοπό

Διαδώστε:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΕ.Σ.Ο. για φιλανθρωπικό σκοπό

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην oδό Αχαρνών, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022.

Ως απρόσμενος Άγιος Βασίλης ο κ. Γεωργιάδης μαζί με συνεργάτες του, προσέφερε παιχνίδια για παιδιά ευάλωτων οικογενειών.

Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια, αυτές τις ημέρες, έχουν την τιμητική τους και σχετίζονται με το καλάθι του Άϊ Βασίλη, που εφαρμόζει το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνεργασία με τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και τα σχετικά καταστήματα παιχνιδιών, ώστε οι καταναλωτές να εξασφαλίσουν καλύτερες τιμές των καταναλωτικών προϊόντων και των δώρων.

Όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης, ενώ «το καλάθι ξεκίνησε για να περιλαμβάνει περίπου 300 ειδή παιχνιδιών, στην πορεία έφθασε να συμπεριλαμβάνει σχεδόν 3.000 κωδικούς. Είναι γεγονός ότι οι αλυσίδες έβαλαν τα δυνατά τους και προσέφεραν στους καταναλωτές παιχνίδια πρώτης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές»

Από το περίσσευμα λοιπόν του καλαθιού του Άϊ Βασίλη, η αλυσίδα των καταστημάτων «Παιχνίδια Μουστάκας», πρόσφερε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ποσότητα παιχνιδιών δίνοντας του, έτσι την ευκαιρία να στρέψει την σκέψη του στα παιδιά των ευπαθών ομάδων, όπως είναι: εκείνα που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης από κοινού με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη επισκέφτηκαν λίγο πριν φτάσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο..

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο. στα Κάτω Πατήσια. Εδώ εναπόθεσε σημαντική ποσότητα παιχνιδιών για τα παιδιά των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών.

Στο Παντοπωλείο του ΚΕ.Σ.Ο. τον Υπουργό, υποδέχθηκαν η Γενική Διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη και τα μέλη του Δ.Σ. κα Σοφία Κώνστα-Πέππα και ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής. Παρόντες ήταν ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νίκος Σοφιανίδης και ο υπεύθυνος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από την κ. Μαίρη Πίνη για το έργο του ΚΕ.Σ.Ο.. Δήλωσε δε θαυμαστής του Αρχιεπισκόπου και Προέδρου του ΚΕ.Σ.Ο..

Λίγο πριν την αναχώρηση προσφέρθηκαν στον Υπουργό και στον εκπρόσωπο της εταιρείας «Μουστάκας», ενημερωτικό υλικό για το έργο του ΚΕ.Σ.Ο. και συμβολικά δώρα. Φυσικά αντηλλάγησαν πολλές ευχές για το 2023 από όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων