18/10/2021 18/10/2021 Στην Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης αποδεχόμενος ευγενική πρόσκληση του Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος. Ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Βαμβακίδης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ....
18 Οκτωβρίου, 2021 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2021 - 21:03

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Στην Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης αποδεχόμενος ευγενική πρόσκληση του Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος.

Ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Βαμβακίδης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα για την θερμή υποδοχή και παρουσίαση στο Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως του, ενημέρωσε τους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως για τρέχοντα εφημεριακά θέματα καθώς και θέματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό καθεστώς των Κληρικών. Ενημέρωσε επίσης τους εφημερίους για την αναγκαιότητα συσπείρωσης όλων των Κληρικών γυρω απο το όργανο που τους εκπροσωπεί για την δυνατότερη επίτευξη των στόχων και των δίκαιων αιτημάτων του.

Το Δ. Σ. εύχεται να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες για επικοινωνία με τους αδελφούς Κληρικούς.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων