08/07/2019 08/07/2019 Στη μία το μεσημέρι ορκίζεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο ο νέος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, η οποία σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και μελών της οικογένειας του...
08 Ιουλίου, 2019 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2019 - 8:52

Ο Αρχιεπ. Αθηνών ορκίζει τον Κ. Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αθηνών ορκίζει τον Κ. Μητσοτάκη

Στη μία το μεσημέρι ορκίζεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο ο νέος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, η οποία σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου αλλά και μελών της οικογένειας του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη και στενών συνεργατών του.

Η νέα κυβέρνηση θα τελέσει επίσης θρησκευτικό όρκο το πρωί της Τρίτης, από τον Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο

Σημειώνεται ότι, η κυβέρνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα πριν από τεσσεράμισι χρόνια ορκίστηκε με πολιτικό όρκο .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων