28/08/2020 28/08/2020 Τη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου θα εορτάσουν επίσημα για πρώτη φορά μετά την Αγιοκατάταξη του Οσίου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας. Όπως αναφέρει και η σχετική αφίσα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Μητροπόλεως, τις εόρτιες εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος....
28 Αυγούστου, 2020 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 16:06

Ο Αρχιεπ. Αθηνών στις εόρτιες εκδηλώσεις για τον όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αθηνών στις εόρτιες εκδηλώσεις για τον όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη

Τη μνήμη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου θα εορτάσουν επίσημα για πρώτη φορά μετά την Αγιοκατάταξη του Οσίου στην Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.

Όπως αναφέρει και η σχετική αφίσα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Μητροπόλεως, τις εόρτιες εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου – Μ. Παναγίας Θηβών Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία θα ακολουθήσει ομιλία για τον όσιο Εφραίμ.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Αμπελοχωρίου Θηβών, ιδιαίτερη πατρίδα του Οσίου, θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία θα ακολουθήσει ομιλία για τον όσιο Εφραίμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Βίος οσίου Εφραίμ Κατουνακιώτου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων