16/05/2019 16/05/2019 Τον Παιδικό Σταθμό “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”, στο Δήλεσι Βοιωτίας, ο οποίος ανήκει στην Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τον Μακαριώτατο, υποδέχθηκαν, η υπεύθυνη του παιδικού Σταθμού, κυρία Αικατερίνη Ράπτη, το προσωπικό, καθώς και τα παιδιά του παιδικού σταθμού, τα οποία τραγούδησαν για τον Μακαριώτατο...
16 Μαΐου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 22:34

Ο Αρχιεπ. Αθηνών στον Παιδικό Σταθμό «Αποστολής» στο Δήλεσι

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αθηνών στον Παιδικό Σταθμό «Αποστολής» στο Δήλεσι

Τον Παιδικό Σταθμό “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου”, στο Δήλεσι Βοιωτίας, ο οποίος ανήκει στην Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Μακαριώτατο, υποδέχθηκαν, η υπεύθυνη του παιδικού Σταθμού, κυρία Αικατερίνη Ράπτη, το προσωπικό, καθώς και τα παιδιά του παιδικού σταθμού, τα οποία τραγούδησαν για τον Μακαριώτατο και έκαναν μαζί του προσευχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων