03/06/2019 03/06/2019 “Με πολύ χαρά και τιμή βρίσκομαι στη έδρα της Εκκλησία της Ελλάδος στην Αθήνα” δήλωσε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και πρόσθεσε”. “Ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να με δεχτείτε και να ξέρετε ότι τις συμβουλές σας τις λαμβάνω ως πολύτιμη παρακαταθήκη”...
03 Ιουνίου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2019 - 11:17

Ο Αρχιεπ. Αυστραλίας στον Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αυστραλίας στον Αρχιεπ. Αθηνών

“Με πολύ χαρά και τιμή βρίσκομαι στη έδρα της Εκκλησία της Ελλάδος στην Αθήνα” δήλωσε ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και πρόσθεσε”.


“Ευχαριστώ που αφιερώσατε λίγο χρόνο να με δεχτείτε και να ξέρετε ότι τις συμβουλές σας τις λαμβάνω ως πολύτιμη παρακαταθήκη”
“Έχω ανάγκη τις συμβουλές σας τις ευχές και τις προσευχές σας” υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχές του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας: “Ευχόμαστε να έχει ένα πλούσιο ποιμαντικό έργο, που το έχει τόσο ανάγκη η Αυστραλία αλλά και η πατρίδα” υπογράμμισε , προσθέτοντας ότι αυτό είναι χρειάζεται ώστε “αυτοί οι δύο κόσμο, που είναι ένας, να έχουν συνεργασία”.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Καρπαθάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων