11/06/2023 11/06/2023 Στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν στην περιοχή Βαρνάβα χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης και τους υποδέχθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, Επίτροπος της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί – Εμμαούς και Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος, η...
11 Ιουνίου, 2023 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2023 - 7:56

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν

Στον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Άξιον Εστίν στην περιοχή Βαρνάβα χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Αρχιδιάκονος Ιωάννης Μπούτσης και τους υποδέχθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης, Επίτροπος της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί – Εμμαούς και Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Γερόντισσα Φιλοθέη, Καθηγουμένη της Μονής, οι μοναχές, κλήρος και λαός.

Έψαλλε Χορός Μοναζουσών της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου – Μαζαράκι Βαγίων Βοιωτίας.

Μετά τον Εσπερινό ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και η Παναγία να καθοδηγεί τα βήματά μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων