09/10/2020 09/10/2020 Χθες, 8 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με δήθεν ασφαλείς πληροφορίες, ότι ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε ασθενήσει και μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τελικώς, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής κ. Χάρης...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 23:01

“Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών χαίρει άκρας Υγείας”

Διαδώστε:
“Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών χαίρει άκρας Υγείας”

Χθες, 8 Οκτωβρίου, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με δήθεν ασφαλείς πληροφορίες, ότι ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε ασθενήσει και μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τελικώς, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής κ. Χάρης Κονιδάρης προέβει σε ανακοινώσεις, τονίζοντας ότι ο Αρχιεπισκοπος χαίρει άκρας υγείας, αποδίδοντας, μάλιστα, τα δημοσιεύματα σε σκοπιμότητες.

«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες «πληροφορίες» περί της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην…αγωνιούν ή…ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας” αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, και προσθέτει:

“Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν. Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της…».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων