16/12/2022 16/12/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Αιγύπτου κ. Όμαρ Άμερ Γιούσεφ. Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης Στην συνέχεια, ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιερώνυμος  είχε συνάντηση με την Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ. κυρία Στέλλα Μπίζιου με την οποία είχε μία εποικοδομητική συζήτηση. Η κ. Μπίζιου αναφέρθηκε στα προβλήματα...
16 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 16:02

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Αιγύπτου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Αιγύπτου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Αιγύπτου κ. Όμαρ Άμερ Γιούσεφ.

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στην συνέχεια, ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιερώνυμος  είχε συνάντηση με την Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ. κυρία Στέλλα Μπίζιου με την οποία είχε μία εποικοδομητική συζήτηση. Η κ. Μπίζιου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της και συζήτησε με τον Μακαριώτατο τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Κατόπιν, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, όπου αναφέρθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούν.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων