11/09/2019 11/09/2019 Στο 39ο και 141ο δημοτικα σχολεία Αθηνών τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος .Στον αγιασμό παρέστη η υφυπουργός Παιδείας κ.Σοφία Ζαχαράκη.    Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ενώ τόνισε πως το βαθύτερο...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 12:36

Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε τη νέα χρονιά (βίντεο)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος ευλόγησε τη νέα χρονιά (βίντεο)

Στο 39ο και 141ο δημοτικα σχολεία Αθηνών τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος .Στον αγιασμό παρέστη η υφυπουργός Παιδείας κ.Σοφία Ζαχαράκη.

 

Μετά την ακολουθία του αγιασμού ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά ενώ τόνισε πως το βαθύτερο νόημα στα λόγια που ακούσαμε σήμερα στο ευαγγέλιο είναι να γίνετε σοφοί και επεσήμανε ότι υπάρχουν δύο ειδών Σοφίας αυτή που προέρχεται από τα γράμματα, την εμπειρία τις γνώσης και η άνωθεν Σοφία εκεί ακριβώς που συναντώνται τα δύο αυτά είδη Σοφίας εκεί δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος και αυτό επιδιώκουμε, εσείς να γίνεται χάρισματουχοι. Να αποκτήσετε τάλαντα ,ενώ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται ένα κέντρο μουσικής παιδείας της Εκκλησιας στην Περιοχή.

Kάμερα-Μοντάζ : Aνδρέας Χαλκιόπουλος

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Φωτογραφίες: Bαγγέλης Καρπαθάκης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων