25/07/2023 26/07/2023 Για δύο νέους ήρωες που έβαλαν την πατρίδα και το αίσθημα καθήκοντος πάνω από την ίδια τους τη ζωή κάνει λόγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δήλωση του με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, σήμερα, Τρίτη...
25 Ιουλίου, 2023 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 15:26

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη θυσία των δύο πιλότων του Canadair

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη θυσία των δύο πιλότων του Canadair

Για δύο νέους ήρωες που έβαλαν την πατρίδα και το αίσθημα καθήκοντος πάνω από την ίδια τους τη ζωή κάνει λόγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δήλωση του με αφορμή τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας, σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2023.

Αναλυτικά η δήλωση του Μακαριωτάτου:

«Τούτη την ώρα η Ελλάδα θρηνεί ακόμη δύο παιδιά της.

Δύο νέους που έβαλαν την πατρίδα και το αίσθημα καθήκοντος πάνω από την ίδια τους τη ζωή. Που θυσιάστηκαν με αυταπάρνηση για να προστατεύσουν όσα οφείλουμε όλοι να παραδώσουμε ακέραια στις επόμενες γενιές.

Προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των δύο νέων ηρώων μας. Ο Θεός να δίνει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους».

Νεκροί είναι ο κυβερνήτης σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, 34 ετών και ο συγκυβερνήτης ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών του αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτώση Canadair: Νεκροί οι δύο πιλότοι – Τριήμερο πένθος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων