25/07/2023 26/07/2023 Για «ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας» κάνει λόγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δήλωση του με αφορμή την εκδημία της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Επίσης...
25 Ιουλίου, 2023 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 1:26

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Για «ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας» κάνει λόγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε δήλωση του με αφορμή την εκδημία της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο», η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

Επίσης ο Μακαριώτατος κάνει ιδιαίτερη μνεία στο πλούσιο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό έργο της εκλιπούσας επισημαίνοντας ότι μέσα από τον αγώνα της, «χάρισε ζωή σε εκατοντάδες παιδιά, έδωσε κουράγιο και δύναμη στους γονείς τους και άφησε ως παρακαταθήκη ένα πολύτιμο κεφάλαιο στην πατρίδα μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου για την εκδημία της Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη:

«Η απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τόπο μας.

Υπήρξε πρότυπο μητέρας και συζύγου, ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στο κοινό καλό. Θα την ευγνωμονούμε πάντοτε για την ανεκτίμητη προσφορά της.

Μέσα από τον αγώνα της, χάρισε ζωή σε εκατοντάδες παιδιά, έδωσε κουράγιο και δύναμη στους γονείς τους και άφησε ως παρακαταθήκη ένα πολύτιμο κεφάλαιο στην πατρίδα μας.

Η ζωή της, ο αγώνας της και η προσφορά της, θα αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς και πρότυπο για τις επόμενες γενιές τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Η συνεργασία μαζί της ήταν αρίστη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της».

 

(Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων